uFeel.me
МОРЯШКА
Автор: DINO,  9 февруари 2009 г. в 20:24 ч.
прочити: 123

МОРЯШКА

 

 

Разказват старите моряци

Приказка за стар моряк

Седял под старата акация

Подпирал се на дървен крак

 

Успял да хване златна рибка

Това късмет ли се нарича

Поискал млада карибка

Поискал тя да го обича

 

Седи и плаче – стар човек

Бял сняг покрива му главата

Живял е вече близо век

А тя го гали по главата

 

Ни злато ни богатство ни пари

А друго ще достави радост

добре и дълго да живееш ти

богатство не! А трябваше ти младост!

 

09.02.2009г./19:48

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me