uFeel.me
МОМИЧЕ ОТ ШЕНГЕН
Автор: Kubrat,  23 юли 2011 г. в 21:24 ч.
прочити: 256

Момиче от Шенген видях аз днес на плажа,

то бе със бронзов тен, легни, ще те намажа!

Викинга красива, млада, със коси от злато,

усмихна се тъй сладко, погледна ме чудато!

 

Разхождаше се гордо на плажа по бикини.

Коя е таз мадама? О, кей! Това е монокини!

Лисичите муцунки, поклащат се надясно,

всичкия заглеждат, колко е прекрасно!

 

В капанчето наблизо седнахме на бара,

със уиски и със кола денят се пак подкара!

И къпахме се после в морето до забрава.

Как мина този ден във юлската жарава?

 

Благодаря ти,  мила, при Один ти ме прати!

Направихме си снимки, кат аристократи!

Подарък скромен, дарявам ти с любов!

За теб, момиче от Шенген, на всичко съм готов!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me