uFeel.me
МОЛБА
Автор: tinarosivoice,  19 януари 2011 г. в 20:52 ч.
прочити: 303


На Т.

Понесла съм доста вини...
Една силно ме безпокои -
опитвам се да  си простя
своя силно горчива вина.
С позакъснялата чиста сълза,
аз към теб имам тази молба -
към изгрев да ме поведеш,
щом прошката си ми дадеш!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me