uFeel.me
МОЕТО СЛЪНЦЕ
Автор: ANJI,  16 август 2010 г. в 11:45 ч.
прочити: 746

Когато слънцето изгрее сутрин,
аз виждам го във твоите очи.
Аз виждам слънцето, когато се събудиш.
За мене то изгрява в твоите очи.

Докосването ти разпалва в мене огън,
способен да ме овъгли до край.
На пепел ще полети душата ми,
за да покрие с обич пътя ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me