uFeel.me
МОЕТО НЕЖНО РАМО
Автор: bohem,  8 март 2011 г. в 00:07 ч.
прочити: 682
Полъх тих от усмивка на бриз,
неизказани думи в сълза,
ден от слънце и радост лъчист,
морско утро, небе, синева...

Влюбен славей в омайна гора,
трепет радостен, вик на сърце,
самодива сред живи цветя
и сърна със очи на дете...

Нежно рамо за мъжка душа,
детска приказка, сън от мечти,
светлина от най-ярка звезда
и криле на Пегас – да лети...

Ти си всичко това в моя свят,
дето дава ми хъс за живот,
в който бляскави саби свистят
и изпълват деня ми със злост...

Затова коленича пред теб –
моят храм и вселена за мен,
моят свят, песента на дете...
Моят смисъл в най-трудния ден...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me