uFeel.me
МНОГОЛИКА ЛЮБОВ
Автор: fenix,  4 декември 2012 г. в 17:37 ч.
прочити: 342
Защо любов си толкоз многолика?
Защо променяш своите лица?
Понякога жестока и двулика.
Понякога си нежна и добра.

Даряваш радост, но вещаеш мъка.
С надежда кичиш бедното сърце.
А то не слуша ничия заръка,
във огън влиза с босите нозе.

След туй кърви, но ти си безпощадна.
Без жал зарязваш своите деца.
Зла мащеха за отмъщение жадна,
ти пак променяш своите лица.

Със теб човек се ражда и умира.
Играеш сляпо с нашата съдба.
Във тебе всеки щастие намира,
но винаги обвито във тъга.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me