uFeel.me
МНОГО ТОЧКИ
Автор: tinarosivoice,  16 юни 2009 г. в 16:57 ч.
прочити: 330
Една добра
среднощна ръка
и едно силно
притиснато слято
оставят много точки
към едно въпросително
непонятно...
удивително  изискано лято!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me