uFeel.me
МИСЛЕНО ТЕ ОМАГЬОСВАМ
Автор: aza_9,  28 май 2011 г. в 16:29 ч.
прочити: 718



БЕЗМЪЛВНО ТЕ ВИКАМ

В САМОТНИТЕ СИ НОЩИ,

НЕ МОГА ДА ОТВИКНА

ДА ТЕ ОБИЧАМ ОЩЕ...

МЪТНАТА РЕКА - ЖИВОТА,

НЕЛЕПО НИ Е РАЗДЕЛИЛА

И САМО МИСЛЕНО АЗ МОГА

ДО ТЕБ ДА СТИГНА, МИЛИ.

МИСЛЕНО ТЕ ОМАГЬОСВАМ,

МИСЛЕНО КЪМ ТЕБЕ ТИЧАМ,

МИСЛЕНО АЗ ТЕ ДОКОСВАМ,

В СВЯТА ОБИЧ ТИ СЕ ВРИЧАМ

И ВЕЧНО ТЪРСИ ТЕ СЪРЦЕТО,

ЖАДНО ПРЕБРОЖДА ЗВЕЗДИ...

ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ ТАМ, КЪДЕТО

ОТНОВО ЩЕ СЛЕЕМ ДУШИ.






    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me