uFeel.me
МИРАЖНО СБЪДВАНЕ - @driana & dennis
Автор: @driana,  21 март 2009 г. в 12:25 ч.
прочити: 402


                                  МИРАЖНО СБЪДВАНЕ

                                                     @driana & dennis

                                  Пясъчно рисуваш ми мечти,

                                  пясъчно ме сбъдваш след това,

                                  пясъчно танцуваш с моя вятър,

                                  после разпиляваш без следа...

                                  ... пясъчна Жена –

                                                    мираж от нежност!

                                  Пясъчно рисуваш ми душа,

                                  пясъчно ме молиш... Остани!

                                  Пясъчно потънаха следите ни

                                  в морето от проронени сълзи...

                                  ... пясъчна Любов –

                                                     мираж от вечност!

                                 Пясъчна илюзия...

                                                      Не спира да боли!

                                 Миражно времето изтича...

                                 Неутешимите мечти –

                                           днес само вятърът изрича...

                                 Морето стъпките тъжи...

                                  Пясъкът рисува ни... следи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me