uFeel.me
МИРАЖ
Автор: Feniksmann,  20 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 538

Пред мен си пурпурно сияйна,

като бленуван сън, като мираж!

Очите ти - красиви две вселени

блестят в жадувания пейзаж!

Ръцете бели, нежни ме докосват

запалвайки във мене огън жив!

И всяка клетка буйно запламтява

в пожар любовен, истински и див!

Нозете стройни, боси, плавно стъпват

Ритмично, в такт със музиката в нас!

Прегърнати телата ни танцуват

див лунен танц, обхванати в екстаз!

Пред мен си цялата - градина пищна

огрявана от огъня ми нов

и напоена с извора огромен

на бурната и искрена любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me