uFeel.me
МИНИАТЮРИ..ЗА ЛЮБОВ!!!
Автор: l.hiena,  12 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 335

******************************

Обир във душата ми!...

С последни сили

събирам жалките руини.

Нищичко не са спестили

отминалите няколко години!

*************************

Ако нямах никакви спомени,

ако забравях всичко за миг,

щеще ли толкова стонове

от мен да изтръгваш със вик?!...

***************************

Като пагубна сянка от Нищото ти

пропълзяваш в деня ми обречен.

Защо ми се виждаш огрян от лъчи,

но някак си чужд и далечен!?...

***************************

Предадох те,защото ме предаде;

излъгах те,защото ме боли;

ограбих те,защото ме ограби;

простих ти...ТИ ЗАЩО НЕ МИ ПРОСТИ?!...

********************************

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me