uFeel.me
МИЛА ЛЪЖА
Автор: dobromirpenkov,  12 януари 2011 г. в 17:44 ч.
прочити: 311

МИЛА ЛЪЖА

Всяка жена
         е най-красива в света.
Може сто пъти
         да я излъжем,
но тя
         пак ще повярва в това.

И престава
         да бъде тъжна
тази най-красива жена.

И не преставаме
         ние да лъжем
всяка земна жена,
и не преставаме
         ние да бъдем
обичани
         заради тази
                   мила лъжа.

23 май 2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me