uFeel.me
МИГОВЕТЕ БЪРЗАТ...
Автор: l.hiena,  6 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 397

До мен си...толкова ми липсваш,

очите те докосват в миг,

разтапяни в безкраен полет

по сенките на твоя лик.

Вали.И толкоз е студено,

градът замира в снегове,

а страсти парещи във мене

разбиват всички страхове.

И устни,и ръце смутени

в небето златно ме издига.

Все бързаш...

Нямаш време...

А МИГОВЕТЕ ВСЕ НЕ СТИГАТ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me