uFeel.me
МИГЪТ
Автор: tinarosivoice,  12 януари 2011 г. в 18:58 ч.
прочити: 270

Красноречивото мълчание говори
през тихото на временното разстояние,
защото пътят дълъг е отворен
за двойното -  взаимното   желание.

Ръцете ни прегърнали
са празното
в сърдечност,  истинска до болка...
очите са затворени в пространството,
където срещата им е свободна!

Мигът на щастието в единение,
облян от бяла светлина от горе...
без тялото летят в опиянение
душите ни усетили простора!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me