uFeel.me
МИГ ТИШИНА
Автор: bohem,  17 юли 2011 г. в 21:05 ч.
прочити: 558
Косите на вятъра нежно се вплитат
по твоето рамо с ахатов загар
и звук на китара, забравен, долита
във ехо с вълните... и спомена стар.

Море, нощ, прохлада и будни дървета,
мъждука сред клоните малка звезда,
китарата пее с гласа на момчета,
а ти си... красивият миг тишина.

Косите на вятъра вечерно тичат
и милват те в спомена с лик на жена.
Поисках да кажа аз, че те обичам.
Отнесе ми думите... морска вълна.


Николай Дялков
гр.Тополовград
17.07.2011г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me