uFeel.me
МИГ - ЧУДО
Автор: aza_9,  26 юни 2011 г. в 21:53 ч.
прочити: 179
МИГ- ЧУДО

ТИХО СЕ РАЖДАТ ЦВЕТЯТА
СРЕД ПОТОЦИ ОТ СВЕТЛИНА
ВЯТЪРЪТ ФЛИРТУВА С ГОРАТА
ПРИТИХНАЛА ВЪВ ТИШИНА

ПТИЦА ЗАПЯВА, ТИШИНАТА
БЪРЗО ПОБЯГНА КЪМ НИЩОТО
И ВЯТЪРНО СВИРЯТ ЛИСТАТА
В ТАКТ СЪС СЪРЦАТА И МИСЛИТЕ   

МУЗИКА ЗАЗВУЧА, А В СЪРЦАТА
ПЕСЕН - ОГЪН И ЖУПЕЛ
ПРОГОНВАМЕ ДАЛЕЧ САМОТАТА
А МИГЪТ... АХ, МИГЪТ Е ЧУДО

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me