uFeel.me
МЕЧТАТЕЛ
Автор: Ивайло Яков,  25 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 604

Имам във дланта светулка- свети.
И казват, че мечтател съм- крадец,
кога във нощите безмълвно- слепи,
отнел съм нежна песен от щурец.

И нека сочат ме, щом гръб обърна,
че сбирал съм аз пролетни цветя,
когато вятъра играе си до съмнало
със пъстрия сукман на есента...

Но те не виждат, че букет направих
от бяла детелина, иглика и синчец.
Тихомълком във съня ти го оставих,
с огънче- светулка и песен на щурец.

06.08.07.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me