uFeel.me
МЕЧТАНА ЛЮБОВ
Автор: dadi281,  25 април 2011 г. в 17:02 ч.
прочити: 388
Къде отиваш пак любими,
оставяш ме сама със вечерта,
любовни спомени раними
и вярата в една мечта.

Целувки нежни с дъх на орхидеи
горещите прегръдки на ноща
две сърца-отдадени и уморени
под арките отрупани с цветя.

Върни мечтата ми красива,
подай ръка и пак ме прегърни,
о,нека бъда в тази нощ щастлива
вземи ме и отново ми прости.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me