uFeel.me
МЕЧТА
Автор: dizel4eto__f,  6 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 544
Бих те докоснала,
само с поглед дори.
Бих те погледнала и
опсипала с порой от звезди.

Бих видяла и
невижданото в теб сега.
Бих се приближила,до
далечината в твоята душа.

Бих отвърнала на думите ти
-със целувки.
Бих отвърнала на мислите ти
-със прегръдки.

Бих отключила сърцето ти,
само със усмивката една.
Усмихвайки се бих се приближила,
до отключената ти за мен душа.

Бих застанала,
дори накрая на света.
На всичко съм готова,
нали сега си моята мечта...!!!???

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me