uFeel.me
МЕЧТА И РЕАЛНОСТ
Автор: marcheto_73,  10 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 516

     Неосъществена мечта ли ще си останеш

   или несбъднат сън - недосънуван.

   В мечтите си ли само, редом с теб ще бъда!

   В съня си ли само, твоя любима ще бъда!

 

    През деня в мечтите си, за ръце с теб държим се.

   Заедно, щастливи - в живота с теб, вървим си.

   През нощта, в съня ми, ти си неотлъчно.

   Допирът нежен, диханието твое - усещам ги изцяло.

 

    Мечтата, не искам вечно да преследвам,

   а с мен истински - редом ти да си.

   Сънят - неотлъчен, искам да прогоня.

   Реално, допирът ти нежен да усещам аз желая!

 

    Мечта и реалност, преплитат се в безкрая.

   За човек любим, не спирам да мечтая.

   В мечтата го гоня.

   Реално го няма. 

 

     10.01.2008г.

     гр.Варна

     

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me