uFeel.me
МЪЖЕТЕ В МОЯ ЖИВОТ
Автор: aza_9,  18 август 2011 г. в 17:03 ч.
прочити: 242
Като помисля...
Те всички бяха сенки-
мъжете, минали
след тебе край мен.

Доволни от живота си
на еднодневки,
със слаби криле,
без полет вдъхновен...

Мъжете след тебе-
сенките бледи,
не заслужиха ни обич,
ни песен, ни стих...

Единствено ти,
бе спечелил победа
над моето сърце,
по пътя трънлив...

Но е всеизвестно-
няма вечно щастие,
живота е изпит суров.

Аз търся те вечно
по пътя сред другите,
но няма, няма любов...

aza-9

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me