uFeel.me
МАРИЯНА
Автор: mitivan,  4 юли 2012 г. в 13:32 ч.
прочити: 294
За малко си идваш, а после отлиташ
в далечния шумен столичен град,
когато ме срещнеш, загрижена питаш
за моя житейски душевен заряд.

Богат съм с познания, с книги и вещи,
но сам съм, а искам другар в зрелостта;
очаквам да идваш по-често на срещи,
с лъчезарна усмивка - венец на любовта.

С позитивна нагласа, по висша повеля,
с такава, де Бог е и мене дарил,
готов съм с тебе любов да споделя
мечтите в реалност нов свят сътворил!

12 декември, 2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me