uFeel.me
МАРИЯ
Автор: Kubrat,  12 юли 2011 г. в 16:29 ч.
прочити: 299

Аз търся всеки ден във Интернет

жена със името Мария.

Открия ли я с любовен еликсир

сам ще я напия!

 

Това име много, много ми харесва

и се моля!

Късмет да имам малко, малко

и тъй много воля!

 

Коя е днес Мария във страната

отгатнете?

Едно миньонче малко, чудно,

като цвете!

 

Всяка вечер Мария аз сънувам

и се мятам.

Любовни флиртове и връзки

все пресмятам!

 

Тя е красавица тъй нежна, мила

лъчезарна!

На своите приятели е вечно

благодарна!

 

Обича вечер да танцува и лудува

 до забрава!

Да се разхожда сутрин рано във

зелената дъбрава!

 

Приятели и вий млади  хора

помогнете!

Ако срещнете Мария моля ви,

кажете!

 

Така я искам аз като магия

дивна, вечна!

Мария да притискам във

прегръдка дълговечна!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me