uFeel.me
МЪНИЧКО СЪРЦЕ
Автор: toni_bliznaci,  16 юли 2011 г. в 15:27 ч.
прочити: 350
НЕ ЗНАМ ДАЛИ
НЯКОГА ЩЕ ЗАБРАВЯ ОЧИТЕ ТИ?
А МОИТЕ ЩЕ ЗАБРАВИШ ЛИ?
ДАЛИ ЩЕ ПРЕСЪХНАТ
И В ТЯХ НЯМА ДА ИМА СЪЛЗИ
ПО ТЕБЕ ИЗПЛАКАНИ?
НЕ ЗНАМ ДАЛИ
ЩЕ ЗАБРАВЯ ГЛАСЪТ ТИ, ДУМИТЕ СЛАДНИКАВИ,
КОИТО МИ РЕДИ,
А БИЛИ СА ТЕ ПЪЛНИ ЛЪЖИ.
ЗНАМ САМО, ЧЕ ИМАМ ЕДНО МЪНИЧКО СЪРЦЕ,
КОЕТО ЗА ТЕБ ТУПТИ
И ПРОШЕПВА ТИ,
ЧЕ ОБИЧА ТЕ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me