uFeel.me
МАЛКО ТЪЖНО
Автор: galabica,  16 ноември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 483

Градът е толкоз пуст без теб!
И улиците са безкрайно сиви.
С предчувствие за студ и лед
листата падат полуживи.

Къде си, слънчице, сега
да сгрееш малките ми длани?
Макар и с мъничко тъга,
в душата топло да ми стане.

Макар и стиснал свойте устни,
да съм ти тъй необходима,
че да не искаш да ме пуснеш
поне до следващата зима.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me