uFeel.me
МАЛКА ПЕСЕН
Автор: mitivan,  20 юни 2012 г. в 18:31 ч.
прочити: 487

Ах, цветенце, нежно, красиво,


израсло в градинка незнайна,


повяхнало теб е цветчето


от някаква болка потайна!


 


Забравена днес от партньора,


жадуваш за свежа водица,


в очите печални – умора,


се гнезди, напира сълзица!


 


Да беше в градинката моя,


с вода те бих сутрин поливал -


модел си достойна за Гойя -


а вечер – бих с песен успивал!


 


Косите ти с цвят кестеняви,


и черни извитите вежди,


кой би могъл да забрави


очите ти пълни с надежди!


 


Да съм на твойте години,


в разцвет на душата ти млада,


откъснал те бих и закичил 


сърцето твое да не страда!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me