uFeel.me
МЪЛЧАНИЕ
Автор: galya_galya,  28 януари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 601
Мълчаливо аз докосвам те с очи.
Ръцете ми се иска да подам.
Но ти не ще ги подържиш дори за миг...
Мълчаливо аз докосвам те с очи.

Мълчаливо аз целувам те с устни.
Опивам се, прераждам се в теб.
Но ти не ще целунеш ги дори за миг...
Мълчаливо аз целувам те с устни.

Мечтите като вятъра се реят.
Не постигнали целта си, не успели.
Страстите – угасен огън.
В пепел се превърнаха, не тлеят.

Аз питам мълчаливо За какво?
Аз питам мълчаливо пак Защо?
И нито дума не проронвам. Само...
Мълчаливо аз прегръщам те с очи...
Мълчаливо аз целувам те. Гори!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me