uFeel.me
МЪКА
Автор: marcheto_73,  16 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 672

Мъка тежка,потисна душата ми.

Мъка тежка, разби сърцето ми.

Загубата на приятел, страшно тежи.

А от загубата на любим, много боли.

Защо, без мъка да не можем да живеем.

Защо от любовта, така боли?

Защо да се обичаме, а после да скърбим?

Приятели защо ли ставаме,

щом после се нараняваме.

Не позволявай приятелю мой,

теб някой да те нарани.

Не позволявай на никой, приятелю мой,

да разбие твоето сърце.

Защото знай, времето минава,

но дълбока рана там остава!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me