uFeel.me
МАГИЯ
Автор: aza_9,  3 април 2011 г. в 09:09 ч.
прочити: 313


ПОГЛЕД- МАГИЯ,  МЕ СРЕЩНА ЗАБЪРЗАНО,
ИЗНЕНАДАТА СПРЯ  ВЪВ  МОИТЕ  ОЧИ
И  ИЗВЕДНЪЖ, ЧУВСТВАТА МИ ОТВЪРЗАНИ,                      
ПРЕПУСНАХА  КАТО СТАДО  МЕЧТИ.

ПРЕДАДОХ СЪРЦЕТО СИ НА ОМАЙНОСТИ
В ПРОЛЕТЕН ДЕН, СРЕД ДЪЖД ОТ ЛЪЧИ.
ВРЕМЕТО  СПРЯ,  ИЗПУСНАЛО  КРАЯ  СИ,
КРОТКО  ПОЛЕГНА  САМО  ДА  ПОСПИ.  

И МИГОМ ИЗБУХНАХА ЧУДНИ ВСЕЛЕНИ,
РАЗПИЛЯХА БУКЕТИ ОТ ЯРКИ ЗВЕЗДИ,
А  ПОСЛЕ, ПОТОК ОТ ТИХО СМИРЕНИЕ 
НЕЖНО ДОКОСНА ЩАСТЛИВИТЕ ДУШИ. 

       

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me