uFeel.me
Любовта
Автор: letisiq77,  6 декември 2009 г. в 04:07 ч.
прочити: 739
Заспиваше ли мило, извинявай,
съня ти аз не исках да смутя,
но как, кажи да го направя,
като към теб ме тегли любовта.
Заспивай мило, няма да ти преча,
във мрака тук, ще седна настрана,
и тихо, много тихо, ще поплача,
за теб, за мен, за нас, и любовта.
Заспа ли мило, много те обичам,
в съня ти, ще те галя със ръка,
ще те желая, и ще ти се вричам,
във вярата, надеждата и любовта.
Добро утро мило, аз ли те събудих,
до тебе исках само устни да допра,
не се сърди, аз също се учудих,
на колко сила е способна любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me