uFeel.me
Любовта
Автор: rumen popov,  4 септември 2009 г. в 14:49 ч.
прочити: 461
Любовта е пияница,
тя не знае граница.
Без да и се молим ни опива,
често глътката и е горчива.

Тя, сякаш нищо не разбира,
с поглед вял , в нас се взира.
И ние в миг се смаляваме -
да бъдем себе си преставаме.

Любовта е нахалница коварна,
много често дори неблагодарна.
Любовта е нещастница жалка -
но я искаме - макар и малка...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me