uFeel.me
Любовта
Автор: ada_ilina,  17 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 568
Умира...

Щом умори се любовта умира.

Изстива...

Що вледени се любовта изстива.



И гасне...

Щом вечерта ранено гасне.

И плаче...

Щом Луната тъжно плаче.



И лута се...

Щом се загуби лута се в Нощта.

И спира се...

Щом спира се е без душа.



И пак избира...

Щом пак избира пътя си сама.

Отдавна значи...

толкова отдавна,

от мен избягала е тя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me