uFeel.me
Любовта
Автор: kras,  7 февруари 2009 г. в 17:28 ч.
прочити: 307

И какво ли тя значи смъртта??!
Може би е безкрай в тишината...
някой тръгва си просто така,
тя затваря след всеки вратата.

И остава какво... Самота..
вечно тя и в живота ни следва,
и след него се случва това,
до безкрайност това ни преследва.

И КЪДЕ ЛИ Е СМИСЪЛЪТ????? ТЯ!!...
да обичаме ний да умеем.
И защо ли да мислим смъртта,
като истински с нея живеем?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me