uFeel.me
Любовта
Автор: peniashkiplashkoff,  4 февруари 2009 г. в 14:48 ч.
прочити: 234

В дълбоката бразда
на душата ми влюбена
търся място за теб,
за да посея любовта.
Дойде - плисна сълзи
за да покълне любовта
във нашите сърца.
Тя пристъпва, тихо, тихо,
за да не привлече
житейската злоба.

20.01.2009
© Николай Пеняшки - Плашков

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me