uFeel.me
Любовта
Автор: freedom_666,  4 ноември 2008 г. в 21:44 ч.
прочити: 305
Любовта ми е море, а вятърът ме води към островът на мойте мечти,
където ще срещна твоето сърце.
Вятърът надига в мен големи и силни вълни с които искам да те залея.
А ти очакваш тези вълни, да се пръснат над теб като летен дъжд под яркото слънце,
и тогава дъгата да огрее като приказен олтар, който да скрие всички лоши мисли,
и да ни дари щастието и огъня на любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me