uFeel.me
Любовта
Автор: shevkenova,  1 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 425
Една нощ стоях сама и
мислех си за таз мръсница любовта:
Как в началото със сладостта си те поглъща,
а после тъпкано го връща.
Как пали в теб страстта,
разгаря ти съня и
спира ти ума.
Как кара те да тичаш към
своята унизителна съдба,
да бягаш от реалността -
направо в пропастта.
Тя е черната магия през деня,
обладаваща света.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me