uFeel.me
Любовта
Автор: Шкафчето,  21 юли 2011 г. в 19:30 ч.
прочити: 482
Любовта в гърдите ти огън разпалва…
Любовта кара погледа да заблести…
Любовта е и сладката болест омайна,
с която живееш всеки ден във мечти…

Любовта те изпълва със вяра и нежност…
Любовта преосмисля твоят живот…
Любовта е утеха… Любовта е копнежност…
Любовта е магия…
                           Аз неин съм роб!


2011-07-21

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me