uFeel.me
Любовта
Автор: az20sam,  17 юли 2011 г. в 08:43 ч.
прочити: 191

Любовта идва ненадейно

и превзема ни, завладява ни.

Тя много често щастливи ни прави,

а понякога дори нещастни.

 

Любовта е като орлица,

която дава и щастие краде.

Отлита, без да пита,

разбито остава нечие сърце.

 

Като жар гореща тя е,

понякога студена като лед.

Оставя сърцето да ридае

и спомени сипе навред.

 ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

 

 

В любовта няма пътни знаци, затова често по завоите стават катастрофи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me