uFeel.me
Любовта
Автор: Belieber,  6 юли 2011 г. в 20:11 ч.
прочити: 234
Какво е любовта?
Дали е само дума,
или вълшебен зов?

Дали изразява се с това,
че за някой си ти света,
че дори миг без теб
не може да се върти света?

Любовта – тя топли сърцата,
сгрява душите наши, премръзнали от студ!
Любовта е като слънчев лъч,
който прорязва всяка част от теб!
Тя показва същността ни,
правейки ни по-добри!

Тя помага ни,
с надежда да продължим,
в трудни дни отново да блестим!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me