uFeel.me
Любовта
Автор: bat^goiko,  25 юни 2011 г. в 20:17 ч.
прочити: 218
Ква е таз съдба,
уви, това е реалността?

Не всеки среща любовта.
Любовта прекрасна, на момента сладка,
в следващия миг ужасна,
но който с нея е дарен -
винаги остава в този нежен плен.

Орисница, чудата - неразбрана и опасна,
любовта прекрасна - реалността, неизбежната съдба. 

bat^goiko и Пламенна

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me