uFeel.me
Любовта
Автор: janker,  7 април 2011 г. в 13:17 ч.
прочити: 576
Любовта е красива,
за обич изречена.
Весели игри,
щастливи сърца.
Обичай любовта,
тя е карсива.
Обичай любовта,
това е съдба.
Моите сезони,
с любов започнаха.
Ах, любов, любов,
ти ме покори.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me