uFeel.me
Любовта умира
Автор: diana199406,  4 декември 2012 г. в 07:36 ч.
прочити: 282

Една любов отива си към края,
една любов, а аз не спирам да мечтая.
Една любов тъй прекрасна и вълшебна,
загуби се в мрака и към навика погледна.

Обръщам се към миналото и виждам само хубави спомени,
а сега къде изчезна любовта и страстта ти?
За мене вече не изгаряш
и нова страница започваш да отваряш.

Чувствам вече, че не съм ти тръпка
и често те ядосвам с някоя моя постъпка.
Не искам такава любов.
Искам за мен на всичко да си готов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me