uFeel.me
Любовта си аз не продавам
Автор: galimira,  17 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 439

От твоята странност влудена,

Аз на дъх те поемам и пия...

И стоя така вледенена,

В тази зимно - безумна стихия.


Ти не казваш и дума - безструйни

В мен пресъхват сълзи уморени

И от жажда напукани дюни

Се преливат в горещи морени...


Любовта ти е просто миражи

От мойта самотност творени

Като другите ти си прокажен,

Без сърце да посягаш към мене.


И разпадам се - куп песъчинки,

Разпилявам и щедро раздавам.

Любовта ми не струва стотинки,

Любовта си аз нe продавам!

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me