uFeel.me
Любовта последна(та любов)
Автор: HAJK,  13 ноември 2008 г. в 19:02 ч.
прочити: 497

И слънцето угасна за последно.
Последни капки изцеди дъжда.
Протяжен вой на куче неусетно
изчезна бавно в скута на нощта.

Самотна птица пя последна песен
под най-последната луна в света.
В очите на бездомник неизвестен
изтече най-последната сълза

Един поет последните си думи
в последен стих изписа и изпя.
Пропити с болка и безумни,
в един последен рецитал.

И най накрая тръгна си и тя-
дори и след последната надежда.
Покрита с мрамор и цветя
си тръгна любовта... Последна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me