uFeel.me
Любовта ни дава криле...
Автор: Cruel Beauty,  15 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 908
Любов моя, ако имах криле,
щях да долетя при теб и да те прегърна.
Ако бях сълза от щастие в очите ти,
нямаше да искам да се откъсна от тях.
Ако бях капка вода,
щях да съм непрестанно върху устните ти,
за да мога да ги усещам.
Ако можеше моето сърце с твоето да се слее,
щях да усещам, че още то живее.
Ние вечно ще бъдем заедно,
защото моята душа винаги е там,
където е и твоята !

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me