uFeel.me
Любовта ми
Автор: voda,  29 май 2011 г. в 18:44 ч.
прочити: 323
Тя идва светла като изгрев,
и моя свят руши.
И, без да пита дали искам,
в душата ми кръжи.
 
Приемам я като разпятие –
удавница в море.
И няма на света препятствие,
което да ме спре.

Във две възлюбени зеници
потъвам – до екстаз.
И колко дълго ще обичам,
сама не зная аз –

че обич не измервам с време,
ни с клетвени слова,
а с нещо лудо, скрито в мене –
без име, при това.



 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me