uFeel.me
Любовта ми към теб....
Автор: toni_bliznaci,  26 август 2011 г. в 19:25 ч.
прочити: 433
Любовта ми към теб

безкрайна е,

като синьото небе,

като необятното море,

а морските вълни са влюбените ми мечти.

Любовта ми към теб

красива е,

като пролетните цветове

и ярко свети

като слънчеви лъчи.

Бъди до мен... Завинаги!

Да слеем пътищата си,

съдбите си,

душите и сърцата си!

Любовта... това си Ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me