uFeel.me
Любовта ли?
Автор: merian,  5 октомври 2010 г. в 19:42 ч.
прочити: 472
Любовта ли? Пазя е някъде...
Дали живее още в моето сърце?!
След дългото, сляпо очакване,
търсиш ли ласка от горещи ръце?

И свикнал да мислиш, че цяла съм твоя
ставаш и тръгваш отново без мен!
С очи те изпращам там до завоя,
след който превръщаш се пак във ерген!

А болката... тя стана ми приятел,
отдавна споделя всичко със мен!
Тя не е като теб- обичан предател,
за който съм пристан в самотния ден!

Любовта ли? Може би още я пазя...
Погледни във очите на нашето дете!
И след цялата болка няма омраза.
Но дали притежаваш още женското сърце?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me