uFeel.me
Любовта е за хора със сърца
Автор: ninaaa,  27 март 2013 г. в 19:19 ч.
прочити: 310

Получаваме ангелски усмивки,

а от изток изгряват слънца.

Намразваме нашите придобивки,

защото успехът е за хора със сърца.

 

Ден след ден вървя и не спирам,

любовта ми ти носи самота.

В тебе нищо добро не откривам,

неспособен си да обичаш ти жена.

 

По улиците всеки ден те виждам,

как натъжаваш хорските лица 

и никога ти внимание не заслужи,

защото емпатията е за хора със сърца.

 

Безмилостен поглед в нещастните очи,

така ядосваш красиво-жълтите слънца.

Нямаш право на света да се сърдиш ти,

разбери, че любовта е за хора със сърца.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me