uFeel.me
Любовта е дар (2)
Автор: anabet,  23 юни 2011 г. в 11:24 ч.
прочити: 319
                     \"Любов е да раздаваш  винаги, без жал,
                      и мигом да забравяш кому какво си дал. \"

                                                                    Надежда Захариева

Раздавах
с шепите копнежност,
дарявах
топлина и нежност...
Мечтаех
да ти подаря
дори най-смелата мечта!
Жадувах
нежните ти длани
Сънувах те,
изгарях в страсти неразбрани!
Не исках нищо
и не спазвах правила -
любовта е дар и свобода!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me